Kuka autot koeajaa?

Kuka autot koeajaa?

Päivitetty: 04.03.2020

Uutissivustolla Liikkeellä.fi julkaistaan kuukausittain uusia koeajo-artikkeleita. Autojen ominaisuuksiin, ajotuntumaan ja käytön yksityiskohtiin tutustuvat LeasePlan Finland Oy:ssä työskentelevät tekniset asiantuntijat.


Hannu Nieminen

Hannu Nieminen on työskennellyt LeasePlanilla vuodesta 2012 lähtien ja tällä hetkellä tittelinä on tekninen asiantuntija. Hänen työhönsä kuuluu esimerkiksi laskutuslupien myöntäminen sekä konsultointi korjaamojen, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Autoilussa hänen sydäntään lähellä ovat urheilulliset ja suorituskykyiset autot. Myös uudet innovaatiot autoilun saralla herättävät mielenkiinnon.


Heikki Helevä

Teknisten asiantuntijapalveluiden päällikkö Heikki Helevä vastaa LeasePlanin autotietokannasta eli esimerkiksi kaikesta henkilö- ja pakettiautoihin liittyvästä datasta. Työnkuvaan kuuluu myös jäännösarvoasiat, huoltohinnoittelu, raportointi ja konsultointi autovalinnoissa. Heikki on työskennellyt LeasePlanilla vuodesta 2008.


Juha Rajaharju

LeasePlanin teknisenä asiantuntijana työskentelevä Juha Rajaharju huolehtii palautuvien työsuhdeautojen vastaanotosta ja niiden realisoinnista. Hän on aloittanut työssään vuonna 2008. Autoilussa häntä kiinnostavat eniten vanhat autot.


Jussi Rinta-Rasula

Jussi Rinta-Rasula työskentelee LeasePlanin palautuspisteessä teknisenä asiantuntijana. Hän huolehtii palautuvien työsuhdeautojen vastaanotosta ja niiden realisoinnista. Autoilussa häntä eniten kiinnostavat raskas kalusto, retkeilykalusto sekä Volvot. Hän on aloittanut LeasePlanilla vuonna 2012.


Lauri Enkainen

Teknisenä asiantuntijana toimiva Lauri Enkainen on aloittanut LeasePlanilla 2016 ja nykyiseen toimenkuvaan kuulu operatiivisen osaston toimet etenkin vahinkoasioissa. Työhön kuuluu kuljettajien ohjeistus vahinkoihin liittyvissä asioissa sekä yhteistyötoiminta vakuutusyhtiöiden ja korjaamoiden kanssa. Erityisesti autoilussa Lauria kiinnostaa autojen voimalinjojen sähköistyminen sekä uuden teknologian tuomat hyödyt arjessa ja haasteet vauriokorjauksissa.