Koeajo: Uudistunut BMW 3-sarja

Uusi BMW 3-sarjan sedan – laadukas työsuhdeauto

Päivitetty: 26.08.2019

Oman segmenttinsä mittapuu, BMW 3-sarja, on uudistusten ansiosta jälleen yksi automaailman houkuttelevimmista autoista. Suosituimpien leasing-autojen joukossa vuosi toisensa jälkeen olevalla autolla on kuitenkin myös odotuksia lunastettavana. LeasePlanin huoltoleasing on vaivaton tapa hankkia alle uutuusmalli.

BMW 3-sarjan laadun tunnistaa

Automaailmassa merkittävien uudistusten on tapana tulla ensin valmistajien lippulaivamalleihin, joista ne siirtyvät hiljalleen myös muuhun valikoimaan. 3-sarjan BMW:n tapauksessa uudistukset kohdistuvat 5-sarjan tavoin teknologisiin kehitysaskeliin, mutta myös ulkonäköön ja sisätiloihin. Teknologiauudistukset näkyvät pääosin mittariston digitalisoinnissa ja ajoa avustavissa ominaisuuksissa. Uudessa 3-sarjalaisessa on mm. ominaisuus, jonka avulla autolla voi peruuttaa autopilotilla jopa 50 metriä.

Ulkopuoleen uusi 3-sarjalainen on puolestaan saanut sporttisempaa ilmettä muun muassa täysin uusien takavalojen muodossa ja edessä on nyt laservalot. Sisätilojen uudistukset ovat perua 5-sarjasta ja näkyvät pääosin kahdessa digitaalisessa näytössä ja muutoksilla kojelaudassa, sekä keskikonsolissa.

Uusi BMW 3-sarjan sedan – laadukas työsuhdeauto

BMW 3-sarja on täynnä ajamisen iloa

G20-tunnusta kantava uusi BMW 3-sarjalainen on kasvattanut kokoaan joka suuntaan, mutta onnistui silti laihtumaan edeltäjäänsä nähden 55 kiloa. Seitsemännen sukupolven 3-sarjalainen on siis kooltaan isompi kuin parikymmentä vuotta vanhempi 5-sarjalainen.

Uudistuksista huolimatta auto on onnistunut säilyttämään tunnistettavat ominaispiirteensä ja koeajolla auton juuret tuntuvat kuljettajan hymyssä asti. 50:50-painojakauma takaa hyvän ajettavuuden ja ajotuntuma onkin BMW:lle ominaisen tunnollinen ja tarkka.

Alusta on esiasetuksiltaan säädetty ajamista varten unohtamatta kuitenkaan mukavuutta. Kokonaisuus muodostaa tasapainoisen ajokokemuksen, jonka ansiosta auto sopii niin arkiajoon kuin vauhdikkaampaankin menoon. Tästä jos jostain tunnistaa aidon BMW:n.

Lue uuden BMW 3-sarjan koko koeajoartikkeli tästä. 

Uusi BMW 3-sarjan sedan – laadukas työsuhdeauto

BMW 3-sarjan sedan leasing-autoksi

Leasing on auton omistamista vaivattomampi, huolettomampi ja helpommin budjetoitava ratkaisu. Se sopii kaikille yrityksille, joilla on tarve 1–500 työsuhde- tai tuotantoautolle. Kuukausittainen leasing-vuokra on joka kuukausi saman suuruinen, mutta sisältää silti kaikki palvelut, joita autoilussa tarvitset. Huoltoleasing on siis helppo, vaivaton ja kustannuksiltaan ennakoitava autoilun ratkaisu, jolla voit varmistaa, että käytössäsi on aina toimiva ja hyväkuntoinen auto.

Henkilöauton huoltoleasing-vuokraan sisältyvät 

  •  Määräaikaishuollot
  • Tekniset korjaukset
  • Sijaisautopalvelu määräaikaishuoltojen ajaksi
  • Renkaat ja renkaiden vaihto
  • Liikenne- ja kaskovakuutus
  • 24/7-tiepalvelu


Asiakaspalvelumme auttaa sinua leasingiin ja työsuhdeautoiluun liittyvissä kysymyksissä:

0207 420 900
asiakaspalvelu@leaseplan.com


 

Millainen työsuhdeauto sinun kannattaa valita?

Miten yrityksen autopolitiikka ohjaa työsuhdeauton valintaa? Millainen auto ja millaisin varustein sinun kannattaisi valita? Pikaoppaamme työsuhdeauton valintaan auttaa pohtimaan oikeita kysymyksiä ennen tärkeää valintaasi. Tilaa opas ja hyödynnä vinkit.