6 askelta kohti arvoistasi autoa

Päivitetty: 16.08.2019

Onko auton liisaus mielessäsi? Jos on niin, olet vain parin askelen päässä arvoisesi auton penkistä.

1. Täytä yhteydenottolomake

LeasePlanin verkkosivuilla olevassa lomakkeessa kysymme yhteystietosi, yrityksesi tiedot sekä yrityksesi käytössä olevien autojen lukumäärää. Lomakkeen täyttäminen ja lähettäminen eivät vielä sido sinua mihinkään. Täyttämäsi tiedot menevät eteenpäin LeasePlanin palveluasiantuntijalle, joka vastaa LeasePlanin yksittäisten autojen leasingista.

Täytä tarjouspyyntölomake.

2. Keskustele myyjän kanssa

Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse. Hän kysyy lisätietoja tilanteestasi, toiveistasi ja budjetistasi.

3. Saat tarjouksen

Keskustelunne pohjalta laadimme ja lähetämme juuri sinulle ja yrityksellesi sopivan huoltoleasing-tarjouksen. Toiveidesi perusteella voit käydä tarjouksen läpi puhelimitse yhdessä asiantuntijamme kanssa.

4. Valitse autosi ja allekirjoita sopimus

Arvoisesi auto odottaa sinua. Tarjouksen pohjalta on aika tehdä päätös siitä, millaisen auton rattiin ryhdyt. Olemme apunasi koko päätöksenteon ajan, ja sopimuspaperit hoidetaan kätevästi sähköpostilla. Kun päätös on tehty ja sopimus allekirjoitettu, tilaamme valitsemasi auton yhteistyöliikkeestä.

5. Nouda uusi autosi

Saat käyttöösi upouuden ja juuri sinulle sopivan auton kaikkine palveluineen. LeasePlanin huoltoleasingautoissa on normaalit uusien autojen toimitusajat, eli valitsemasi auto on noudettavissa liikkeestä yleensä noin 2-3 kuukauden päästä sopimuksen tekemisestä.

Valitsemme yhteistyöliikkeemme huolella, joten voit luottaa siihen, että saat autoa noutaessa asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

6. Nauti matkasta

Nouse arvoisesi auton kyytiin ja nauti matkasta. LeasePlanin huoltoleasing-asiakkaana voit keskittyä autoilusta nauttimiseen, kun kaikki muu on hoidettu puolestasi huolloista ja renkaiden vaihdosta liikenne- ja kaskovakuutuksiin. Kiinteän kuukausihinnan ansiosta sinun ei tarvitse murehtia uuden auton arvon alenemista tai pelätä yllättäviä autoilukustannuksia.

Ota yhteyttä, jos olet valmis huolettomampaan autoiluun.

Kuva Kaboompics .comPexels

Mikä käyttövoima on sinulle paras ratkaisu?

Onko auton valinta sinulle ajankohtainen asia?

Merkin, mallin ja värin lisäksi on nyt osattava valita myös sopiva käyttövoima lukuisilta tuntuvien vaihtoehtojen joukosta. Tämä opas auttaa sinua löytämään oikean käyttövoiman juuri omiin tarpeisiisi. Bensa, diesel vai kenties kaasu? Perinteinen hybridi, ladattava hybridi – vai täyssähkö? Tilaa ilmainen opas sähköpostiisi ja tee viisaampi päätös!