Pakettiauton varustelu säästää tuhansia

Pakettiauton varustelu – säästä tuhansia hyödyntämällä vanhaa

Päivitetty: 16.08.2019

Älä suotta pulita pitkää penniä pakettiautosi varusteluista. Jos yritykseltänne löytyy jo tarpeita palvelevat varusteet, voi ne edullisesti siirtää uuteen pakettiautoon. Lue, kuinka helppoa se meidän avullamme on.

Vanhat varusteet ovat käytännössä ilmaiset

Tiesitkö, että täysin uudet varusteet saattavat maksaa jopa kolmanneksen pakettiauton hinnasta? Tämä tarkoittaa kokonaisuudessaan 7 000–10 000 euron rahallista lisäsatsausta. Yrityksiltä usein kuitenkin löytyy täysin käyttökelpoisia varusteita entuudestaan vanhoista autoistaan – miksi siis turhanpäiten vaihtaa uuteen?

Vanhojen varusteiden siirtämisen kustannusarvio on noin tuhat euroa. Itse varusteet ovat käytännössä ilmaiset.

Kahden samanlaisen ja samalla sopimussisällöllä olevan pakettiauton kuukausivuokraan tulee 160 euron ero. Jos jo käytössä olleita varusteita voidaan käyttää uudessa hankittavassa pakettiautossa neljän vuoden ajan, yritys säästää yli 7 500 euroa, toteaa LeasePlan Finland Oy:n teknisten asiantuntijapalveluiden päällikkö Heikki Helevä.

Varustelu vaatii ammattimaista otetta ja yrityksen tarpeiden ymmärtämistä

Pakettiautojen varustelu on mahdollista räätälöidä täysin yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Autoihin voidaan rakentaa kustomoituja hyllyjärjestelmiä, lisävalaistusta, työkalukaappeja, reikälevyjä ja astinlevyjä. Katolle voidaan asentaa kiinteät varoitusvilkut ja kattotelineet erikoisiakin tavarakuljetuksia varten. Autoissa voi myös olla inverttereitä tai liikuteltavia vinssejä.

Meille LeasePlanilla on ensisijaisen tärkeää, että jokainen meiltä liisattu hyötyajoneuvo vastaa asiakasyrityksen tarpeisiin. Siksi jokaisen pakettiauton varustelu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa – jo olemassa olevat varusteet hyödyntäen.

Kumppaninamme toimii Verhoomo Sorsa, jolla on yli 30 vuoden kokemus hyötyajoneuvojen varusteluista. Katso tarkemmin videolta:


Tarvitsetko lisätietoa hyötyajoneuvojen leasingista?

Leasingiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä palveluasiantuntija Timo Loimarantaan:

+358 207 420 910
myyntipalvelu@leaseplan.fi


 

Saatko hyötyajoneuvoistasi kaiken hyödyn irti?

Hyötyajoneuvot ovat yritykselle ensiarvoisen tärkeitä arjen työkaluja – siksi niihin liittyvät asiat kannattaa järjestää viisaasti. Oppaamme tarjoaa sinulle tietoa hyötyajoneuvojen hankinnasta, rahoituksesta, varustelusta, käytönajan optimoinnista sekä jälleenmyynnistä. Tilaa opas ja lue lisää.