Auton hankinta - Pakettiauton varustelun ABC

Pakettiauton varustelun ABC

Päivitetty: 16.08.2019

Pakettiauton varustelulla saavutat merkittäviä hyötyjä yrityksenne koosta riippumatta.

Teemme varustelun suunnittelun ajoneuvokohtaisesti ja se perustuu aina yrityksenne ja auton käyttäjän tarpeisiin. Leasing-pakettiautoihin voidaan asentaa esimerkiksi:

  • hyllyjärjestelmiä
  • inverttereitä
  • liikuteltavia vinssejä
  • lisätyövaloja
  • kiinteät varoitusvalot

Suuremmissa yrityksissä varustelu kannattaa suunnitella yhdessä auton käyttäjien kanssa niin, että standardivarustelu on käytössä mahdollisimman monessa autossa. Näin varmistetaan, että kustannukset pysyvät hallussa ja autoja voi tarvittaessa vaihtaa keskenään.

Miksi pakettiauton varustelu kannattaa?

Suurin hyöty syntyy, kun auton käytettävyys paranee: tiedetään tarkalleen, missä mikäkin mutteri ja liitin sijaitsee, kun kaikki ne ovat omissa lokeroissaan. Työajan käyttö tehostuu niin työntekijän, työnantajan kuin asiakkaankin näkökulmasta. Hyvä leasingauton varustelu ja siisti työtila parantavat työturvallisuutta, kun terävät työkalut ja tarvikkeet eivät pyöri irrallaan lattialla.

Leasing-pakettiauton varustelu

Leasingautonne voidaan varustella toiveidenne mukaan. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat huomioimaan sekä työntekemiseen että liiketoimintaan liittyvät seikat. Suunnittelu ei maksa mitään. Kumppaniverkostomme kautta pystymme toteuttamaan vaativammatkin varustelutoiveenne sekä auton perusvarustelut vaneroinnista ja vetokoukusta lähtien. Palvelu on vaivaton: koordinoimme, kilpailutamme ja teemme ratkaisut puolestasi.

Onko pakettiauto varustelu kallista?

Varustelun ei tarvitse olla kallista ja se voidaan liittää osaksi leasingvuokraanne. Varusteluun kannattaa valita kestävät tuotteet, joita voidaan tarvittaessa hyödyntää seuraavassakin leasingautossa. Tällöin säästetään parhaimmillaan tuhansia euroja. Auto kannattaa viimeistellä oman brändin mukaisin teippauksin. Kustannus on pieni, mutta päivittäinen näkyvyys suuri.


Tarvitsetko lisätietoa hyötyajoneuvojen leasingista?

Leasingiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä palveluasiantuntija Aleksi Leppäseen:

+358 207 420 910
myyntipalvelu@leaseplan.fi


 

Saatko hyötyajoneuvoistasi kaiken hyödyn irti?

Hyötyajoneuvot ovat yritykselle ensiarvoisen tärkeitä arjen työkaluja – siksi niihin liittyvät asiat kannattaa järjestää viisaasti. Oppaamme tarjoaa sinulle tietoa hyötyajoneuvojen hankinnasta, rahoituksesta, varustelusta, käytönajan optimoinnista sekä jälleenmyynnistä. Tilaa opas ja lue lisää.