Työsuhdeautoilu

40 juttua:

Arvojen mukainen autopolitiikka

Arvot ja strategia ohjaavat Valmetin autopolitiikkaa, joka on kiinnitetty myös autoilun muutokseen. Yrityksen autoasioita on kehitetty yhteistyössä LeasePlanin kanssa.

Lue lisää

Autoetu on osa palkitsemista

Yrityksen autopolitiikka on osa sen henkilöstöpolitiikkaa ja työnantajabrändiä. Henkilöstökonsultti Riikka Kirjavainen kertoo, miten autopolitiikka sidotaan osaksi HR:n toimintaa ja tavoitteita.

Lue lisää

Auto viestii arvoista

Työsuhdeauto on viesti ja työntekijät autoineen brändilähettiläitä. Merkin ja mallin valintaa kannattaa siis pohtia huolella.

Lue lisää

Työsuhdeautoilun perusteesit

Mitä kaikkea työsuhdeauton sopimukseen kuuluu? Mitä autoetuni tarkoittaa, kuka työsuhdeautoa saa ajaa, saako sillä vetää peräkärryä? Keräsimme tyypillisimmät työsuhdeautoon liittyvät kysymykset.

Lue lisää

Uuden työsuhdeauton hankinta – meille vai mulle?

Millä perusteella uusi työsuhdeauto kannattaa valita, kun samalla autolla ajetaan myös vapaa-aikana? LeasePlanin Krista pähkäili uuteen elämäntilanteeseensa sopivaa autoa.  Olen jo kauan sitten ihastunut leasingauton helppouteen. Liisaajanakin joutuu toki miettimään perusteellisesti, millainen auto on itselle sopivin valinta. Jokin aika sitten, kun olin autonvaihdon edessä, jouduin pohtimaan eri tavalla kuin ennen, mihin autoa tarvitsen. Ajan autolla […]

Lue lisää