Työsuhdeautoilu

42 juttua:

Autoilu on tunne

Laitetaan faktat ja vinkit sivuun hetkeksi – keskitytään autoiluun liittyvään tunteeseen. Leaseplanin Kristalle myös työsuhdeauto herättää voimakkaita tunteita.

Lue lisää

Mitä sinä haluat myyjältäsi?

Perinteinen, jyräävä automyyjän irvikuva taitaa jo kuulua historiaan. Leaseplanin Krista peräänkuuluttaa kuitenkin entistäkin perehtyvämpää asiakkaan kuuntelemista – datan tuella.

Lue lisää

Arvojen mukainen autopolitiikka

Arvot ja strategia ohjaavat Valmetin autopolitiikkaa, joka on kiinnitetty myös autoilun muutokseen. Yrityksen autoasioita on kehitetty yhteistyössä LeasePlanin kanssa.

Lue lisää

Autoetu on osa palkitsemista

Yrityksen autopolitiikka on osa sen henkilöstöpolitiikkaa ja työnantajabrändiä. Henkilöstökonsultti Riikka Kirjavainen kertoo, miten autopolitiikka sidotaan osaksi HR:n toimintaa ja tavoitteita.

Lue lisää

Auto viestii arvoista

Työsuhdeauto on viesti ja työntekijät autoineen brändilähettiläitä. Merkin ja mallin valintaa kannattaa siis pohtia huolella.

Lue lisää

Työsuhdeautoilun perusteesit

Mitä kaikkea työsuhdeauton sopimukseen kuuluu? Mitä autoetuni tarkoittaa, kuka työsuhdeautoa saa ajaa, saako sillä vetää peräkärryä? Keräsimme tyypillisimmät työsuhdeautoon liittyvät kysymykset.

Lue lisää