Tietopaketti:

Auton käyttö ja huolto

Päivitetty: 02.07.2019

Osaava autoilija pääsee turvallisesti perille

Moderni auto on täynnä huipputekniikkaa, joka auttaa sinut perille. Olemme koonneet sinulle muistilistoja, vinkkejä ja asiantuntijanäkemyksiä auton päivittäisestä käytöstä, omatoimisesta ylläpidosta sekä turvallisesta ja jouhevasta liikkumisesta tien päällä kaikissa olosuhteissa.

Suomen teillä olosuhteet vaihtelevat varsinkin keväisin ja syksyisin. Kerromme, miten varaudut parhaiten tiekelin muutoksiin, missä ikinä liikutkin. Opastamme myös parhaaseen yhteistyöhön leasing-autosi huollon kanssa, jotta saat aina parasta palvelua.

Oma apu on arkisissa askareissa hyvä apu, kun tiedät mitä teet. LeasePlanin huoltoleasing turvaa sen, että voit jättää auton säännölliset huoltotoimet ammattilaisten käsiin.  Näin voit aina lähteä luottavaisin mielin matkalle.

Artikkelilinkit:

Mitä sinun kannattaa tietää työsuhdeauton käytöstä

Työsuhdeautoilijana tunnet yrityksesi autopolitiikan periaatteet, joilla työnantaja myöntää autoedun. Työsuhdeauton käyttöön liittyy lisäksi monia käytännön kysymyksiä, joihin on hyvä tutustua jo etukäteen. Voiko työsuhdeautoa käyttää yksityisajoon, miten toimitaan vahingon sattuessa ja miten pitää leasing-autosta huolta? Olemme koonneet valikoiman artikkeleita, joissa kerromme sinulle keskeisiä työsuhdeautoiluun liittyviä periaatteita ja käytännön neuvoja. Perehdy niihin rauhassa ennen uuden työsuhdeautosi hankintaa.


Artikkelit

Huollettu auto on turvallinen kumppani

Huolto on auton terveydenhuoltoa. Se on vuodenaikaan liittyvää autosta huolehtimista ja säännöllisiä auton kuntotarkastuksia. Kun huolehdit autostasi, se on aina kunnossa ja vie sinut turvallisesti perille. Vaikka olisit kokenut autoilija, kertaa aina uuden auton kanssa, mitä sen huolto sinulta edellyttää. Tietopakettiimme olemme tiivistäneet yleisiä sekä kulloiseenkin vuodenaikaan sopivia keskeisiä auton huoltoon liittyviä asioita.

Artikkelit