Tietopaketti:

Yrittäjä – näin hankit auton

Päivitetty: 05.08.2019

Auto on mitoitettava yrityksen kokoon ja tarpeisiin

Oma auto vai yrityksen nimiin? Huolto- vai rahoitusleasing? Miten verottaja suhtautuu omiin ja työajoihin? Yrittäjänä sinulla on kymmeniä autoon liittyviä kysymyksiä, mutta ei aikaa miettiä niitä. Yritysautoilun asiantuntijoina tuhansien autojen kokemuksella pystymme auttamaan sinua ratkaisemaan autoasiat eduksesi.

Työkäyttöön tulevan auton pitää osua tarpeeseen. Ajatpa vuodessa 50 000 kilometriä maatieajoa tai useita lyhyitä asiakaskäyntejä pakettiautolla päivittäin, auton pitää olla sekä mieleinen että sopiva käyttöön. Autoon pitää mahtua työvälineet ja se pitää voida virittää viestimään yrityksesi tarpeita ja tyyliä. Jos työauto on ainoa auto, pitää sen taipua myös vapaa-aikaan. Leasing-autoista löytyy aina joustavasti sopiva vaihtoehto eri pituisiin tarpeisiin.

Kuinka paljon liisari kuluttaa kassaa? Entä mitä, jos auto pettää ennen tärkeää keikkaa? Kun mietit yrityksellesi sopivaa autoratkaisua, päätä, mitkä ovat tärkeimmät autotarpeesi. Yhdessä löydämme yrityksellesi parhaan autoratkaisun.

Artikkelit

Rahoitus tarpeen mukaan

Yrittäjänä voit hankkia auton juuri sellaisella rahoituksella, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Huoleton huoltoleasing on yhdelle mieleen ja toiselle sopii rahoitusleasing. Myös omistamiseen on tarjolla autokannan hallinnointiin liittyviä apuja.  Muista myös, että työkäyttöön tulevan auton varustelu on osa auton leasingiä.

Tarjolla on tietoa ja apua, joten älä pohtimaan autoasioita yksin – yrittäjänä voit käyttää sen ajan viisaamminkin.

Artikkelit

Tarkkana verojen kanssa

Autoilun verotus voi aluksi tuntua monimutkaiselta.  Aivan yksinkertaista se ei olekaan, mutta kerromme sinulle muutamia tärkeimpiä autoverotukseen liittyviä seikkoja, jotta pysyt paremmin kartalla verotuksen vaikutuksesta auton hintaan ja yritysautoiluun.

Artikkelit

Mikä käyttövoima on sinulle paras ratkaisu?

Onko auton valinta sinulle ajankohtainen asia?

Merkin, mallin ja värin lisäksi on nyt osattava valita myös sopiva käyttövoima lukuisilta tuntuvien vaihtoehtojen joukosta. Tämä opas auttaa sinua löytämään oikean käyttövoiman juuri omiin tarpeisiisi. Bensa, diesel vai kenties kaasu? Perinteinen hybridi, ladattava hybridi – vai täyssähkö? Tilaa ilmainen opas sähköpostiisi ja tee viisaampi päätös!